About me and the blog

Hello,fete frumoase
In caz ca va sunt asa de draga incat  va doriti sa ma cunoasteti mai bine, am facut aceasta pagina in care sa ma prezint.Acum unele dintre voi ma stiti  inca de cand blogul se numea nailsbymada.blogspot.ro, pentru voi dar si pentru cele care nu ma stiu  trebuie sa va anunt ca habar nu am cum sa fac un  selfpresentation si ca sunt foarte timida, deci nu o sa fie un discurs foarte structurat si lung.

Cred ca o sa incep ca in clasele, mici cand trebuia sa ne prezentam colegilor; ma nummesc Madalina am 19 ani (nascuta pe 27.07.1995- pentru ca cel mai probabil o sa uit sa revin sa scimb varsta de fiecare data) si sunt studenta la facultatea de psihologie din Cluj. Am doua pasiuni mari : cititul si nail-art-ul, de cateva luni nu m-am ocupat prea tare de nici una dintre ele, dar acum m-am obisnuit cu programul de facultate si am inceput sa le exploatez din nou. Majoritatea modelelor de unghii o sa apara pe blog, deci tema principal tot unghiutele osa fie, dar osa mai fie si alte chestii pe care o sa va la-s sa le descoperiti singure.Iubesc muzica rock, dar nu ascult numai rock , iubesc animalele si oamenii .Imi palce sa observ lumea, sa ma uit la oameni pe strada sa vad cat mai multe detalii, de asemenea imi place sa ma uit la fotografii si caut cele mai mici detalii si acolo.

 Nu sunt foarte fotogenica  mai deloc, dovezi aveti pozele de mai sus


Cam atat despre mine, sincer, nus tiu sa ma prezint.Acum partea a doua : de ce schimbare?

De ceva vreme incercam sa ma motivez sa mai scriu din cand in cand pe blog ca sa nu-l las cu totul in pargina, dar de fiecare data cand ma apucam ceva nu mergea ca lumea, nu ma mai simteam bine scriind pe el si mai mereu ma lasam pagubasa ,pana cand mi-a venit idea ca daca eu nu ma simt ok pe blog cand scriu din cauza ca m-am schimbat ,poate ar fi cazul sa schimb si blogul. La nivel teoretic totul bine si frumos, la nivel practic nu mai era asa de roz. Temele prestabilite de la blogger nu ma atrageau asa de tare si am cautat pe internet altceva. Am gasit una a carui header m-a dat pe spate dar avea o gramada de chestii inutile si solutia era sa modific in HTML,floare la ureche doar am un frate expert in domeniul IT.Expert in domeniu dar nu pe partea de desing, no imi explica el ce si cum ar trebui sa fac si de aici am fost eu contra html.Runda 1 : HTML 1 – MADA 0 . Si am continuat asa si  am reusit eu ceva modifcari pe acolo dar nu se putea ce voiam eu asa ca am renuntat si am cautat o noua tema si m-am oprit la cea actuala care imi place foarte mult prin simplitatea ei . Si aici am avut de modificat in htlm dar in comparatie cu prima tema schimbarile de aici au fost apa de ploaie .O alta batalie  o fost cu numele paginii de facebook,din cauza politici lor daca detii o pagina cu +200 like-uri nu poti schimba numele, decat daca stai in state, dar exista oameni destepti care au creat aplicati pt a schimba serverele proxy si sa arate ca sunt in alta tara, multumita lor si celor care fac tutoriale pe intelesul orcui, am reusit sa schimb numele paginii pe care o aveam.
Deci intr-un final am reusit sa fac ceva care eu consider frumos si potrivit pentru un blog.Daca la aspect o fost o schimbare majora ,zic eu ,  la continut nu o sa fise asa de huge , tema principal o sa fie tot ughiutele 3-4 model pe saptamna , dar o sa mai adaug recenzi de carti, parearea mea despre un subiect , experiente cu produse si activitati , diy-uri si altele.

Si in caz ca va doriti sa ma cunoasteti mai bine:
Facebook personal : Madalina Spac 
Facebook pagina : Universe of M 
E-mail personal/blog : madalinaspac27@gmail.com
Instagram :universeofm
Pinterest: https://www.pinterest.com/universeofm/

Si aste fiind zise , va urez un bun venit pe blog si de ce nu sedere placuta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu