sâmbătă, 11 octombrie 2014

Kitty Kitty

Buna fetelor ,
Cum o duceti?Mi-a fost dor de voi si sa scriu pe blog , dar e greu sa ma obisnuiesc cu programul de la facultate , in liceu stiam ca de la 8 la 2 is acolo , aici am de la 8 de la 10 de la 2  pana la 6 cu cate 2-4 ore libere , cu saptamii pare si  impare cu dute-vina  de la o facultate la alta si  etc si plus nu e mama sa stiu ca face mancare si ce trebuia facut , eu si Crina o facem pe-a mama pt cealalata :)) Dar in rest e super , Clujul e fain , faculta e faina , activitatile sunt super .
Acum inapoi la oile noastrea , mai degraba la pisicile noastre azi , in tot haosul din mintea mea , am reusit sa imi fac timp si pentru unghiute ,

 Am ales verde (mda... green  addicted) si un sclipici roscat care as fi vrut sa simbolizeze frunzele ruginii de taomna .Ce e cu pisica?Nu e de halloween , mi-e dor de Kiko al meu , dar nu puteam sa-l fac vargat si  l-am facut negru ....si oleaca mahmur la ce privire are.

Altceva ar mai fi de spus ca unghiile mi se exfolieaza , si tot le tai,  dar sper ca sa isi revina , le aveam mult mai rezistente cand le faceam din 2 in 2 zile , dar revin .
Va pup si merg sa va citesc blogurile ca sunt restantiera cu asta :D

Bye!
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu