marți, 6 august 2013

Tag: My frist time

Buna!!!
Tag-ul asta am face sa ma simt bratana , dar e foarte amuzant.L-am preluat de pe blogul  Emei..Sa incepem :

1.Frist word

Hmm... "put a ma" insemna poseta mamei , sau asa au intrpertat ai mei , asta a fost primul lucru pe care l-am zis .Dupa , eu sunt carnivora decalrata , si cand mama imi dadea de mancare eu cu mana deasupra bolului ziceam " na una cane male mie" :)) .Nu am putut zice r pana cand am ajuns la scoala .


2.Frist pet

Un catel pe nume Bobi.Era o perioada cand fratele meu era tare bolnvicios si mofturos la mancare  , si ca sa dorm cu tata ,ca singura nu dormeam nici in ruptul capului , mi-a adus tata un catel si , pentru acel catel am inceput sa dorm cu tata , si ar mai trebui zis ca il dadeam jos din pat ,la propiu ,el e foarte cald si eu ma lipeam de el si el tot se dadea la o parte ca sa am loc , si pe la mijlocul nopti , jos cu tata. :D Cam 3 luni a durat asta dupa am inceput sa dorm singura .

3.First best friend

Ma credti ca nu mai stiu sigur? La gradinita ma jucam mereu cu o fata  dar  nu o mai stiu daca era Delia sau Bianca . Iar prin grupa pregatitoare m-am impretenit cu un baiat  cu care am continuant prietenia pana intr-a opta si acum vorbim dar nu asa ca inaite .

4. Frist fear
Hai radeti :))
Cand eram mica ,aveam groaza de gansaci , nu stiu de unde si  pana unde .Pana pe la 6 ani cand mi-a cumparat mama un boboc nu m-am vindecat.

5.Frist memory that you remember 

Am franturi de amintiri care nu stiu de unde vin sau daca nu cumva sunt rodul imagiantiei mele, amintirea cea mai concrenta si reala : Eu aveam vreo 3 ani , si au venit in vizita nasi mei de botez , care mereu ne aduceau ceva mie si fratelui meu , dar tura asta ne-au dat bani si fiindca eu sunt fina lor mi-au dat 100 de mii (10 lei) sa ii imaprt cu Claudiu , eu in urmatoarea secunda i-am rupt in 2 si i-am dat juamte lui si juamte mie.

6.Frist cell phone.

Pe la 13 ani, am primit un nokia 3500 cu card si cu toate  si eu eram tare mandra ca na era unul dintre cele mai tari telefoane .A rezistat vreo 3 ani , adica inca il mai am dar e cam dezmembrat dar de functionat functioneaza .  

7.Frist kiss

Unul pe obraz la grainita , nu stiu cine mi l-a dat :))Era un baiat din alta grupa ca daca era cu mine risca o bataie ,  eram cam bataioasa cand eram mica , luam lecti de karate si nici nu ma feream sa dau daca unul ma enerva foarte tare , nu la gradinita dar pe drumul spre casa si-o lua .Un sarut mai de doamne ajuta a fost la 16 ani , nu ma laud cu multa experianta la capitolul asta .

8. Frist boyfriend 

La 16 ani , despartirea  a fost ceva neasteptat pentru amandoi , el a plecat in alta tara, inca mai vorbim din cand in cand .

9.Frist crush 

In calsa 2 m-am indragostit de baiatul amintit la punctul 3 , dar nu i-am zis decat dupa ce am devenit prieteni foarte buni ,prin a 7 cred ,nu a stiut nimeni de asta , in afara de mine , si culmea ca si el era indragostit de mine dar nu mi-a zis ,decat dupa ce i-am spus eu.  

10.Frist celebrity crush
 Ete na :
Adrian Sina de la Akcent  ... cred ca stiti ca e una dintre trupele mele preferate , dar ma rog acum sunt cu 
picioarele pe pamant  .

11.Frist music ever bought

O casta cu 3 sud est ,una cu Bambi si una cu Akcent , toate de o data , cea cu akcent s-a stricat la cat am derulat-o eu cu creionul , iar cele cu 3 sud est  si bambi sunt intr-o cutie in pod .

12.Frist thing you did this morning

 Am pornit muzica de pe telefon si am lenevit inca vre-un sfert de ora in pat , si ascultand cum tipa se joaca copiii in drum . .

13.Frist job

Nu am avut unul serios , mai lucrez din cand in cand  la magazinul parintilor mei .

14.Frist broken bone

 Nu am avut oase rupte , dar in calsa a zecea in vacanta de craciun am cazut pe gheata si mi-a sarit genunchiul de la locul lui , am stat 3 saptamani cu piciorul in ghips , inclusiv de anul nou, si nu mai vreau.

15.Frist alcoholic drink

Visinele din bilele de ciocolata  facute in casa se pun? Mama utiliza visine din visinata  pentru ele si mie mai tare imi palceau visinele pana termina mama de facut se cam imputinau .Prima bautura a fost vreo 30 de grame de visnata facuta in casa , extrem de tare pentru un copil de 4 ani ,a lasat-o tata neterminata pe masa si eu cum sa se faca risipa ,am crezut ca e suc si pe gat in jos.  

16. Where did you on frist ride  on an aeropalne?

Nu am mers cu avionul ,inca , dar mi-ar palcea sa vad cum e .

17.Where was your first sleepover?

 Nu cred ca am particiat la asa ceva .Faceam vara in gradina , corturi din paturi si stateam toti gramada , vreo 10 copii(4 fete si 6 baieti)  ,iar baieti tare incercau sa sperie fetele  , nu prea ii lasam sa stie ca le iese , nu aveam nici o reactie la povestile lor, dar noapte nu mai dormeam de frica , in fata lor eram tare mandre. 

18.  What was the frist concert you went to?

 Nu stiu ce varsta aveam dar am mers cu familia  la un concert cu Voltaj si Holograf .

19.What was the first movie  remember seeing?
Contele de Monte Cristo ...cred ... pe el mi-l amintesc.

20.What is the first thing you do when you get home?
Beau o cana de apa mare , apoi arunc incaltaintea , haina , geanta , bijuterile , pe masa , mai putin incaltamintea , pe ea o las in hol si ma pun pe fotoliu vre-un sfert de ora si ascult muzica  .

21.If you had one wish ,what it would be ?
Sanatate ..altceva se paote realiza daca ai sanatate.


A fost chair amuzant sa imi  pun rotitele in miscare pentru a da raspunsurile astea .
Va invit sa il preluati daca veti blog si daca vreti , daca nu poate imi raspundeti la unele intrebri in comentarii .
V-am pupat!!Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu